hu en de

Folyamatos képzések cégünknél2013-07-12 11:22:00

Folyamatos képzések cégünknél A NYÍR-HIDROFIL KFT vezetősége arra törekszik, hogy munkatársai és szállítói rendelkezzenek a vevői (partnerei) által igényelt/meghatározott, vagy más módon (pl. jogszabályban, szabványban) előírt követelmények kielégítéséhez szükséges képzettséggel, felkészültséggel, tájékozottsággal, illetve felelősségtudattal és döntési képességgel.

 

Ezért döntött úgy a cég vezetése, hogy Nagy Attila Mérnök , műszaki ellenőr kollégánkat a Nyíregyházi Főiskola által meghirdetett környezet- és vízgazdálkodási szakmérnöki  szakirányú továbbképzésre iskolázta be.  A képzési idő 2  féléves, a szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 60 kredit volt.

 

A képzés célja: olyan felsőfokú környezet- és vízgazdálkodási szakemberek képzése, akik a felsőfokú agrár és műszaki graduális képzésben megszerzett mérnöki ismereteik birtokában a szakmérnökképzés elméleti és gyakorlati anyagának elsajátításával képesek a környezetgazdálkodási, vízgazdálkodási tevékenységet folytató termelő és szolgáltató vállalatoknál, felügyelőségnél, szakhatóságoknál, önkormányzatoknál és non-profit szervezeteknél a környezetgazdálkodással és vízgazdálkodással összefüggő integrált feladatok megoldására. Továbbá rendelkeznek azokkal a speciális mérnöki, projektmenedzsmenti ismeretekkel, amelyek szükségesek az ipari és mezőgazdasági szakterületeken a környezet- és vízgazdálkodás gyakorlati feladatainak elvégzéséhez.

 

Munkatársunk 2013. júniusában sikeres szakvizsgát tett, oklevelének minősítése jeles.

 

Gratulálunk!

 


 

Vissza

http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/