hu en de

Megújult a honlapunk!2011-04-01 10:08:00

A NYÍR-HIRDOFIL Fővállalkozó és Tanácsadó Iroda 1993 óta működik, előbb bt., majd 2001-től kft. formában.

Tevékenységi körünkbe tartozik a magas- és mélyépítési beruházások lebonyolításának előkészítése, szervezése, műszaki felügyelete, ellenőrzése, valamint különféle egyéb mérnöki, szakértői szolgáltatások, műszaki-gazdasági jellegű tanácsadás nyújtása a partnereink számára.

Komplex projektirányítási szolgáltatásunk kiterjed a teljes megvalósítási folyamatra az előkészítéstől a létesítmény üzembe helyezéséig. A szolgáltatás konkrét tartalmát minden esetben a megbízók igényeihez igazítjuk, esetenként a beruházás lebonyolításának szakfeladatait teljes egészében átvállaljuk a megbízóktól, máskor a folyamatnak csak egy-egy elemére vállalkozunk. Erősségünk a rugalmasság és a széles körű szakmai tapasztalat, amelyet munkatársaink a beruházások lebonyolítása terén több év, évtized alatt szereztek.
 

    Jelenlegi partnereink döntő többségben az észak-kelet magyarországi térség önkormányzatai, amely elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét jelenti, de egyre növekvő arányban jelennek meg Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyebeli partnerek is a megrendelőink között, Természetesen vállalkozunk más cégek és intézmények mély- és magasépítési beruházásainak lebonyolítására is.


A megrendelőink egy részével hosszabb távú kapcsolat alakult ki, melyek stabil piaci hátteret biztosítanak számunkra, de konkrét megállapodást csak egy-egy projekt megvalósítására kötünk. A vállalkozási szerződés megkötése egységes "minta" alapján történik.

 

Pályázati forrásokkal egy hatékonyabb jövőért


Most széleskörű szolgáltatásainkat megismerheti a portálunkon oldalon. Weblapunk a GOP-2009-2.2.1 számú pályázat keretében elnyert támogatással készült. A pályázat segítségével új funkciók, szolgáltatások kerültek bevezetésre: CRM rendszer, Kontrolling rendszer, Internetes megjelenés (Vállalati portál), Táv- és csoportmunka, Kontrolling és döntéstámogatás. Ezek segítségével hatékonyabbá, gyorsabbá szeretnénk tenni munkánkat, hogy magasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára. A fenti fejlesztés hozzájárul cégünk által működtetett

  

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszerünk hatékony működéséhez.


Látogassa meg Ön is portálunkat és csatlakozzon elégedett ügyfeleink táborához!

Vissza

http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/