hu en de

Szakmai továbbképzések2012-10-12 14:55:00

Munkatársaink képzése a 2003-tól működő minőségirányítási rendszerünk szerves részét képezi. Szakembereink képzésénél törekszünk arra, hogy az igényeinknek megfelelő, kiemelkedő szakmai színvonalú képzéseken vegyünk részt. A képzések kiválasztása során figyelembe vesszük a 103/2006. (IV.28.) Kormány rendelet előírásait, ami az építésüggyel kapcsolatos egyes szabályozott szakmák gyakorlásához kapcsolódó szakmai továbbképzési rendszer részletes szabályait határozza meg.

Ezen rendelet a cégünknél dolgozó műszaki ellenőrök szakmai továbbképzési rendszerét is érinti. 2013. elején szakembereink egyes szakmai jogosultságai lejárnak, ezért a rendelet előírásainak megfelelő kötelező továbbképzésre iskoláztuk be kollégáinkat a Műszaki és Természettudományi Egyesület szövetsége Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mérnöki Kamara szervezésében. A továbbképzésen mindannyian sikeresen teljesítették az általános és a munkabiztonsági modult.

 

Fontos számunkra a munkatársaink jó szakmai felkészültsége, ezért lehetőséget biztosítunk a mind magasabb színvonal elérésére. Jelenleg a Nyíregyházai Főiskola Környezet és Vízgazdálkodási Szakmérnök képesítés megszerzését tűztük ki célként műszaki ellenőrünk beiskolázásával.

 

A továbbiakban is fokozott figyelmet fordítunk a szakmai fórumokon, előadásokon, kiállításokon, valamint szakmai utakon való részvétel lehetőségére, különös tekintettel a szakmai jogosultság megújításához szükséges pontot érő rendezvényekre.

Vissza

http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/