hu en de
Új Széchenyi Terv Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran
Ismételt
Kérdések
A projekt összefoglalása

A Nyír-Hidrofil Fővállalkozó és Tanácsadó Iroda 1993 óta működik, előbb bt., majd 2001-től kft. formában. Tevékenységi körünkbe tartozik a magas- és mélyépítési beruházási projektek tervezése, pályázatok készítése, a beruházások lebonyolításának előkészítése, szervezése, műszaki felügyelete, ellenőrzése, valamint különféle egyéb mérnöki szolgáltatások, műszaki-gazdasági jellegű tanácsadás nyújtása a partnereink számára.

Jelenlegi partnereink döntő többségben önkormányzatok, amelyek infrastruktúra fejlesztési és környezetvédelmi beruházásokat valósítanak meg állami támogatások bevonásával, de természetesen vállalkozunk más cégek és intézmények mély- és magasépítési beruházásainak lebonyolítására is. 2003. évtől az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk. A portál kialakítása minden folyamatban segíteni fogja vállalkozásunk összetett tevékenységét.

A támogatásnak köszönhetően a munkák szervezése, a megrendelések, folyamatszervezések és az irányítás egy olyan háttérrel rendelkezik, amely biztonságossá teszi a vállalkozás működését, kiküszöböli az emberi hibák lehetőségét, csökkenti a papírmunkát. A portál kialakítása minden folyamatban segíteni fogja vállalkozásunk összetett tevékenységét.

A pályázat segítségével új funkciók, szolgáltatások kerültek bevezetésre: átfogó folyamatmenedzsmenti rendszer (CRM rendszer), táv- és csoportmunka rendszer, kontrolling folyamatokat támogató rendszer.

A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.


Kedvezményezett: Nyír-Hidrofil Fővállalkozó és Tanácsadó Kft.

4400 Nyíregyháza, Vörösmarty u. 4.


Kivitelezés időtartama: 2011.02.25. – 2011.11.02.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 2 640 000 Ft.

http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/ http://www.nyir-hidrofil.hu/ UniWeb Design